3 kvar nu.

Luleå leder serien, har lite oturligt… släppt in hela 92 mål på 49 matcher. Det snackas lagom lite om det tycker jag. Nu dock en massa raka segrar, borta och hemma och var vi än spelar vinner vi. Skönt, ovant men skönt.

Nu 3 omgångar kvar och det kan vara läge att kolla lite på hur bra vi blir. Eller ja, förutsättningarna. Fet stil = hemma.

  1. Luleå 95 p möter; LHC, FBK, Växjö
  2. FBK 94 p; Växjö, Luleå, Djurgården
  3. Frölunda 86 p; HV, HV, Djurgården, Brynäs
  4. Växjö 81 p; FBK, Saik, Luleå
  5. Djurgården 78 p; Mora, Frölunda, FBK
  6. Saik 77 p; Örebro, Växjö, Rögle.

Vi tar det därifrån nu.

9 poäng att spela om, Frölunda har 12, HV i morgon.

Färjestad är inget att orda om, de kommer vara ett hot. Frölunda likaså, 86 + 12 = 98. Kan gå om Luleå. Dock är det endast dessa 2 lag som har den chansen. Vi är mao sämst trea. Hygglig säsong må man säga.

Vad krävs för att bli ännu bättre då? 3 poäng, om nu Frölunda går rent. Men gör dem det? Njae.  Jag tror att vi har kampen om förstaplatsen att fundera på. Kampen med eller mot Färjestad. Hand upp de som trodde på det innan säsongstart.

Timrå kvalar, mest troligt också Mora. Man tar inte in 8 poäng på Örebro eller, ja fan kanske på LHC… Kampen om plats 10 blir hård, likaså kampen om den åtråvärda sjätteplatsen. Så skönt att slippa den ångesten den här säsongen. Så himla skönt.

Annons

Tyck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s