Ångest.

Har du nu googlat på ”Ångest” och kommit hit för att få hjälp är jag ledsen. Detta ger dig inget, kanske mer. Ber om ursäkt för detta.  Googla vidare.

Ni andra dock, som kommit hit av någon annan anledning, ja fasen ni får väl googla vidare  ni också.

Luleå kan vinna serien, bara det i sig är en portion ångest för oss vanepessimister. Vi leder? Det är vi inte bortskämda med.  Det är ju knappt man vågar njuta. Det tar ju så ont när vanan, jo den är snabbt där, bryts.

Färjestad kan också vinna serien och det är vi väl lite mer vana vid. Att de har chansen i alla fall. Men nu kan vi ta den ifrån dem. Seger i morgon för Luleå och vi, ja det är VI, Vinner serien.

Spelar ingen roll säger ni andra. Jojo, säger jag och många med mig. Visst, inget är vunnet men det är en tydlig och klar signal på att något gått bra under säsongen om man säger så. Riktigt bra. Och vem minns en tvåa?

I morgon blir det sn jätteportion ångest, hela dagen. Färjestad förlorar man inte mot och att rädda en förlust med att i sista omgången tvingas hålla på Djurgården och samtidigt piskas att vinna mot ett Växjö som behöver pinnarna minst lika väl som vi, ja kanske mer. Femman Växjö med 81 poäng ska eventuellt dela på sig än mer från Saik med 79, eller så någon variant av tvärtom. Det vore ju fint om Växjö vann och säkrade sin slutspelsplats redan i morgon.

Vi säger så, Luleå och Växjö vinner och så slipper vi googla vidare på ångest. Vi kan till och med vara lite dubbelt glada.

Annons

Tyck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s