Reder ut det här.

Som jag ser det är Djurgården och Växjö med sina 81 poäng långt ifrån klara för slutspel, utan åttondel, jag skriver slutspel här, ni är så smarta så ni fattar. Dif har kvar klara trean Frölunda och oklara Färjestad. Oklara här i den meningen att FBK i morgon gärna kan vara klara som tvåor och då blir sista matchen mot Dif inte så… Ni var smarta, ju.

Åttondeplacerade Rögle kan nå 81 poäng men med sämre målskillnad, nu – 9 mot + 6 och 25.

Femteplacerade Malmö som möter Rögle i morgon har nu 76, kan nå 82 men med torsk mot Rögle missar man slutspelsplatsen, den direkta. Ni var ju smarta? Och har sedan Örebro i sista. Örebro som kämpar i andra änden för att nå åttondel.

HV på sjunde plats med 74 poäng får nog hoppas på mer än mirakel eller ställa in sig på åttondelen. Man kan max nå 80 och hoppas på att inga andra lag ovanför tar pinnar i några större mängder.

tex Saik som med sina 79 ligger bra till men man möter ju Växjö som vill hålla undan och sedan Rögle som kan vara ikapp och förbi om  det vill sig. Vinner Rögle och Saik torskar har vi Saik på 79 och Rögle på 78 och DE MÖTS i sista.

Det är många måstematcher med gott om ångest. Livetabellen i morgon blir hyperintressant. Nästan så man är glad att man inte kan närvara Live.

Det nedre strecket då? Nej vi spar det.

Förutom Miljonmatchen fokar vi i morgon på;

Växjö – Skellefteå och Malmö – Rögle.

Why?

Skärmavbild 2019-03-11 kl. 21.57.44

That´s why.

Annons

Tyck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s