Premiären 2.0

Växjö gör 1 mål. Luleå gör 3. Då blir det som det bli och vi lämnar premiärhelgen bakom oss med 6 poäng delade lika på damer och herrar. Det ni Hockeyförbundsgubbar.

Skönt intro med tryck i basen som man säger, tryck på isen och inte trodde jag att man skulle ha sånt driv och hyfsat spel redan nu. Bra tryck på fansen också men va fasen, dom värmde ju upp igår. Ja delar av dom i alla fall.

Shinimin, måste nämna honom så är det gjort. Fick fint betalt för den skit han levererar då Tyrväinen gick i slå-tillbaka-fällan och fick en tvåa. Shinimin drog ett av många frikort och klarade sig ännu en gång. Fan vilken lirare han hade varit om han regelbundet tagit sina vita små karameller. Nu mer obalanserad än en gungbräda med random Sumo-elit och en nykläckt dagisunge. Killen kan hockey men måste tydligen visa upp annat vad han tycker han är bra på. Det är han inte lika bra på.

Våra krigare då? Nämnde Tyrväinen kommer älskas i Delfinen, det är säkert som amen i templet. Bra på många sätt och kliver inte undan, men på. Lassi ska nypa deras kasse, Engsund går från klarhet till klarhet. Nisse är bra men kan bli bättre, fatta den potentialen! Själin jäääävulskt underskattad, blir så när man jobbar i det tysta. Connoly, ge honom några kilo till och vi tappar honom direkt. Och i brist på kilo kan vi ta Farley på en gång. Inte så tung som han hade kunnat vara. Bra men, ja ni är ju inte korkade.

Erik Gustafsson måste få en egen rad. hur bra kan man vara? Erik-bra?

En ny finne till som kommer ha publiken med sig är Ilomäki. Fasen ge honom några matcher till. Det blir bra det där. Sondell, jag bara gillar honom mer och mer. Fabbe, målar och det på numera typiskt Fabbevis. Lite riv-å-slit.

Kan rada upp fler men ni är redan less och 3 pinnar är 3 pinnar och damerna som gick marschen från stadsparken och till Delfinen med en trea från igår i bagaget är nog nöjda även dom.

Sakna Foppa.

Dagens roligaste är Lillpuckens lillebror som är storartad och så näven från Uffemannen.  Kudos på er.

Annons

Tyck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s