Premiären avklarad.

En något tafflig match på många sätt men vad kan man vänta sig med premiärnerver och ett Tifo som nog fick många att leta efter snuttefilten och torka några tårar i vrån. Så värd hon var detta Tifo hon Jenni Hiirikoski, så snyggt LuleFans och Tifogruppen eller vad ni nu kallar er ni som är ansvariga. Snyggt och det kommer en Ingmar, var så säkra.

Matchen mot MoDo slutar 3-0 och det känns hur säkert som helst. Skotten 40-11 om jag mins någorlunda säger en del om det hela men ändå inte. MoDo var väl ändå rätt bra på att försvara sig och deras målis, nej jag orkar inte kolla upp namn nu, var och gjordes riktigt bra. Men så överlägsna som 40-11? Nej, och så bra som 11-40? Nej. MoDo kan nog få det tungt att hålla samma standard som förra säsongen. Luleå, nej då. Man kommer ånga på och var det här premiärnerver så kan det bara bli bättre. Bättre Hockey kommer presteras vartefter, var så säkra och var där.

Trots allt bara 1103 pers idag. TV och annat som lockar en fredag men nog trodde jag vi skulle få ihop några fler. Ni får fler chanser, ta dem, det blir kul. Jag lovar.

Förbundet skulle jag vilja känga till lite men orkar fan inte. Det självklara i att lösa en för Svensk hockey så viktig fråga som nu är så infekterad verkar inte för Förbundet vara så självklart. Det finns fler som vet och kan mer i frågan men fan vad vi män kan vara korkade ibland. För inte kan det vara en kvinna som så utstuderat motverkar möjligheten att visa vad jämställdhet innebär. Fast dom verkar ju tro att det är det dom visar. Nötter.

Hockey i morgon igen och jag anar utan att veta bestämt (lögn, ni gick inte på den va?) att vi kommer vara där, Lillpucken och jag. Det blir ett chickenrace.

Annons

Tyck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s