Sjukt sugen på att skriva.

Men om vad och varför? Det mesta skrivs ju redan av fullblodsproffsen och att orka med i gammalt tempo, njae. Då får det va. Men nån rad ibland kanske?

Ny säsong på gång, ja den har redan startat och det vart ju bra. 5-2 mot Linköping och visst hade jag tippat det. Man är ju. Ok, inte det.

5-2 och det kändes inte oroligt en enda gång faktiskt. Det var lite snurr, bra fart på de flesta i rött och på publiken. Kul med folk på läktaren igen men ajajaj om vi inte sköter oss är det risk för TV-soffa igen. Ni har väl vaccinerat er? OK, bra.

Kort om lite random bara. Omark. Kommer vara jävulskt bra men har får det nog tungt i den bemärkelsen att han får en extra ryggsäck varje match. Dock tar han de ytor han behöver och gör det riktigt bra. Poängkung? Ja. Om inte så bra nära.

Komarek. 2+2 och det vänjer vi oss gärna med. Kul spelare på alla sätt. Blir nog bra över hela säsongen också.

Shinnimin. Ja vem ville ha hit honom från det att ryktet uppstod. Jag var emot men när man nu ser honom leverera, förlåt. Jag är med, väldigt med. Blir oerhört nyttig, jävligt jobbig och en publikfavorit. Den såg man inte komma när fingret, ja det är historia nu. Blir bättre storys att dra längre fram.

Vi har ett par målvakter av yppersta klass. Det visste vi, det vet ni så då lämnar vi det. Mindre än 100 insläppta? kanske. Med en backuppsättning som kanske saknar Nisse men ändå har en del att bygga på så kan det bli -100. Ok, 102 då.

Sån fart som i matcherna mot Timrå och nu premiären mot Linköping har vi inte sett på bra länge. Bara det håller i sig så. Såg reprisen av lördagens match med Lillpucken idag och bitvis var det pp-spel från Luleå i 5 mot 5-spel. Mer sånt och gärna ork över hela säsongen, ända in i ett långt slutspel.

Nya regler då? Ja i vanlig ordning är man ju inte riktigt med på allt. Snacket om fighting lät ju på förhand lite annorlunda än det nu verkar ha blivit. Hårdare tag, ja visst är det bra. Vi får väl se. Det här linjerna som ger målisen en lite mer begränsad yta kan nog bli bra. Större krav på att få ner utespelare för puckhämtning och kanske att målvakterna får träna mer skridskoåkning. Blir nog bra.

Checking to head hur det nu var. Allt som motverkar skador kan inte vara helt fel. Bestraffningarna dock. Får läsa på det där tror jag.

Nej men fasen det här blir nog bra. En säsong med folk på läktarna, bra hockeysug överallt, ett Luleå Hockey, ja 2 Luleå Hockey med rätt bra lag och chans att gå långt och inte en förlorad säsong till tack.

Nu kör vi. Kanske jag också.

Annons

Tyck

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s